Looking for Vialis, Essouira

En 25 anys no hem deixat de preguntar-nos en quins llocs es podria perdre la dona Vialis i en com és ella: els seus interessos, els seus desitjos, les seves inquietuds. Destinacions de gran magnetisme, estètic i fins espiritual, per trobar l'essència del que ens inspira. Busquem en la cultura, els paisatges, els colors, els pobles, les gents, les seves tradicions ... Així ho vam fer el 2011, quan realitzàvem la campanya de primavera-estiu a Essaouira, una ciutat portuària del Marroc. Ens va acompanyar la Clara, amiga i ballarina professional, que representa a la perfecció els nostres valors i la nostra interpretació de la bellesa, també la intangible.


*Si vols rebre nostres newsletters, digues-nos-ho en info.eshop@vialis.es

#vialis25

Lola, una icona

Lola és un dels nostres models icònics i sens dubte, dels més estimats. Moltes de vosaltres així ens ho confirmeu en multitud de comentaris i fotografies. I això ens encanta! Lola és un disseny original, 100% Vialis, que va néixer el 1999 en forma d'esclop i que no ha canviat en essència. Sí que s'han millorat alguns aspectes tècnics, com ara, el seu pes. D'estar realitzat en fusta en els seus inicis, fins optar per un material tècnic més lleuger.

Un disseny que va causar impacte en el seu moment, potser per avançar-se al seu temps, però que ara, més de 20 anys després, viu una nova època daurada. El pas dels anys afavoreix les nostres Lola! Per la nostra part, seguim re-dissenyantla en multitud de versions, canviant materials, textures, formats d'esclop, sabata, bota, botí, sandàlia, ... i aplicant-li un extensíssim colorit.

I tu ?, quantes Lola guardes en el teu sabater?

*Si vols rebre nostres newsletters, digues-nos-ho en info.eshop@vialis.es

#vialis25

La dona Vialis

Qui és la dona Vialis? Quan dissenyem les nostres sabates, ens imaginem a una dona amb un gust especial per les coses ben fetes, que aprecia l'originalitat i que té una perspectiva més àmplia del que passa al seu voltant. És sensible al disseny i la fabricació artesana i sap apreciar el consum responsable. Ella, a l'igual que nosaltres, busca la bellesa en l'autenticitat, en els valors i no en els gestos. # vialis25

*Si vols rebre nostres newsletters, digues-nos-ho en info.eshop@vialis.es

#vialis25

Ofici

En els nostres 25 anys d'història no hem deixat de creure en l'ofici sabater, i a defensar un treball manual que forma part de la nostra cultura. Una escala humana que aporta un valor incalculable als nostres dissenys.


Totes les col·leccions de Vialis es realitzen en una fàbrica d'Alacant. Allí es treballa manualment, sabata a sabata. Una fabricació artesana amb multitud de processos, respectant els dissenys originals, amb diversos acabats. Un treball fet al costat dels dissenyadors, per a fer realitat les seves idees: construint les formes, corregint, tallant pells, rebaixant, cosint, enclavant, pegant, modelant,. Un treball que ens continua apassionant..

*Si vols rebre nostres newsletters, digues-nos-ho en info.eshop@vialis.es

#vialis25

És el nostre 25é aniversari!

Complim 25 anys! I volem celebrar-ho amb tu!

Amants de les sabates i seguidores de Vialis, estigueu atentes a les nostres xarxes! En els pròxims mesos ho celebrarem amb una infinitat de records i sorpreses.

I, com no, en aquesta festa no faltaran els regals!!

Perquè sense tu, sense vosaltres, no podríem haver-ho aconseguit: gràcies per seguir-nos, per apreciar el nostre ofici sabater, per entendre que nostres Vialis estan fets a mà i són perfectes en la seva imperfecció, gràcies per comprar-nos i per continuar sent aquí.

*Si vols rebre nostres newsletters, digues-nos-ho en info.eshop@vialis.es

#vialis25