PUNTS DE VENTA DE SABATES VIALIS

Actualment tenim més de 150 botigues multimarca que venen tant sabates VIALIS , com la nostre marca de Sneakers ARO, a Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Països Baixos, Suïssa, Bèlgica, Estats Units, Japó i Israel.

El nostre principal focus es troba a Espanya, però a poc a poc intentem arribar a quantes més ciutats possibles dins i fora de les nostres fronteres, gràcies a la confiança que aquestes empreses dipositen en la nostra marca i en les nostres sabates.

La qualitat de les nostres pells, el procés de fabricació artesanal al llevant espanyol i el mim i afecte que posem en cadascun dels nostres dissenys per convertir-los en sabates úniques, fan que la nostra marca VIALIS sigui una aposta segura per a qualsevol dels nostres distribuïdors.

La nostra marca de Sneakers ARO, tot i que té un menor temps de vida, ja comença obrir-se pas en el mercat internacional, i molts dels nostres distribuïdors de VIALIS, ja adquireixen també un gran assortiment de les nostres sneakers.

Si vols consultar tots els punts de venta de els nostres clients podeu accedir a aquest:

MAPA PUNTS DE VENTA.

*Recomenem consultar prèviament amb la marca distribuidora la disponibilitat dels nostres productes.

 

VOLS DISTRIBUIR LES NOSTRES SABATES VIALIS?

Sempre estem encantats i agraïts de poder oferir els nostres productes a qualsevol distribuïdor o empresa Multimarca que apreciï la nostra manera de treballar, el nostre procés de fabricació artesanal, la nostre cura per la qualitat i l'origen de les nostres pells o en resum, que apreciïn les característiques tangible e intangible de les nostres sabates.

Per això, si estàs interessat en poder oferir els nostres productes a la teva botiga o ser un distribuïdor dels nostres productes, contacta'ns sense cap tipus de compromís al següent correu electrònic: info@vialis.es, o truca'ns al telèfon +34 93.264.00.58.

T'atendrem el més aviat possible i t'informarem de totes les opcions, facilitats i oportunitats que podem oferir-te com a marca afermada tant en el marcat nacional com internacional.