Condicions generals de compra


Vialis ofereix a la seva botiga on-line una atenció les 24 hores del dia, tots els dies de l’any, és un lloc on podreu comprar articles de la marca amb la comoditat de fer-ho des del vostre ordinador. El nostre servei de botiga on-line està disponible per a Espanya i Andorra. Ara però, també es pot comprar als següents països:

 

                 Alemanya             Estònia             Holanda             Portugal         

                 Àustria                Finlàndia            Irlanda             República Eslovaca

                 Bèlgica                Grècia               Itàlia

                 Eslovènia             França            LuxemburgA continuació, us detallem les condicions generals que regulen la compra dels nostres productes a través de Vialis.es i vialisbarcelona.com.

L’ús d’aquesta pàgina web estableix l’acceptació d’aquestes Condicions generals de compra. Us recomanem, per tant, que llegiu atentament aquests termes i condicions abans d’iniciar cap compra, ja que amb l’adquisició dels productes Vialis en aquest lloc web, accepteu la regulació dels Termes i condicions següents:

 

1. El vostre compte

Sou responsables de mantenir la confidencialitat del vostre compte i la contrasenya i, per tant, de restringir l’accés al vostre ordinador per així evitar-hi un accés no autoritzat. Us comprometeu a acceptar la responsabilitat de totes les activitats que tinguin lloc sota el vostre compte o contrasenya. Heu de prendre les mesures necessàries per assegurar-vos que la contrasenya és confidencial i heu d’informar-nos immediatament si penseu que la contrasenya està sent utilitzada sense autorització.

Si us plau, assegureu-vos que les dades que ens proporcioneu són correctes i completes, i notifiqueu-nos immediatament de qualsevol canvi en la informació que vau proporcionar a l’hora de registrar-vos.

Tijuana 96, SL es reserva el dret de denegar l’accés a la web, cancel·lar comptes, remoure o editar contingut, o cancel·lar comandes a discreció seva. Si cancel·lem una comanda, es farà sense cap càrrec per part vostra.

 


2. Privadesa de la informació

Sobretot, reviseu la nostra Política de privadesa ja que a més de protegir les vostres visites al lloc web, podreu veure com Tijuana 96, SL utilitza la vostra informació.

 


3. Contracte

Els productes que oferim en el lloc web estan destinats al consum privat, per la qual cosa la vostra compra està subjecta a les condicions referides al present contracte de compravenda. El contracte de compravenda es considera en ferm a partir del moment en què el client emet la confirmació expressa de la comanda, per fer-ho serà necessari que prèviament accepti les condicions generals que s’hi indiquen. Aquest contracte se celebra en el marc legal establert pel Codi civil, la Llei 7/1998 de condicions generals de contractació i la Llei 7/1996 d’ordenació del comerç minorista. De la seva banda, el consumidor disposa de totes les garanties establertes per a la seva protecció en la Llei 26/1984 per a la defensa dels consumidors i usuaris i la Llei 23/2003 de garanties en la venda de béns de consum.

D’altra banda, aquest contracte se celebra en el marc general establert per al comerç electrònic per la Llei 34/2002 des de la societat de la informació i de comerç electrònic. De la mateixa manera, les dades facilitades pel client durant el procés de compra reben el tractament prescrit per a això en la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal.

Una vegada identificades la part venedora i l’objecte de la venda al catàleg vigent en el lloc web, i amb referència a la informació sobre les característiques i el preu de cada article contingut en la seva fitxa corresponent, aquest contracte se celebra conformement a les condicions següents:

Aquest contracte es realitza i vincula les parts quant a l’obligació de lliurament del bé pel venedor i del pagament del preu establert per part del comprador des del moment de la seva acceptació.

Quan rebem la vostra ordre per comprar un producte des del lloc web, us enviarem un correu electrònic per confirmar la recepció de la comanda.

El pagament íntegre del preu dels productes, que apareix en la fitxa corresponent a cadascun, es farà mitjançant la forma indicada a continuació:

Pagament per mitjà de targeta de crèdit o de dèbit o a través del sistema PayPal. El client pot triar la forma de pagament mitjançant targeta de crèdit o de dèbit, de manera que l’operació es confirmarà en el moment en què es faci la comanda. El pagament que s’efectuï es transmetrà al banc BBVA, que és l’encarregat de subministrar el respectiu servei de pagament electrònic remot, sense que cap tercer hi pugui tenir accés. Les dades de la targeta de crèdit s’inclouran directament a la web segura del banc i de manera encriptada SSL, sense que cap d’aquestes dades quedi gravada en els nostres servidors. Com que no s’emmagatzemen, les dades bancàries de cada usuari seran sol·licitades per a qualsevol comanda nova.

Pel que fa al dret de revocació, cal consultar les Condicions de devolució.

 

 

4. Els lliuraments

***Degut al trasllat de magatzem, el termini dels enviaments es veurà afectat durant els dies compresos del 4 al 15 de gener, arribant a un plaç màxim de 15 dies laborables.***


Totes les comandes confirmades a la nostra botiga on-line s’envien en un termini aproximat d’1 a 5 dies laborables (en funció del lloc de destinació, per a més informació consulteu l’apartat FAQ) per un dels nostres serveis de missatgeria. Tan aviat com la comanda surti dels nostres magatzems, us enviarem un correu electrònic de confirmació de sortida de la comanda. Amb la finalitat d’optimitzar el lliurament, heu d’indicar una adreça en la qual la comanda pugui ser lliurada dins de l’horari laboral habitual.

El repartidor efectuarà el lliurament de la comanda en horari laboral. Si el lliurament no es pot fer després de dos intents sense èxit, aleshores el nostre repartidor notificarà la impossibilitat de fer el lliurament per absència del destinatari i deixarà un avís perquè acudiu a la delegació corresponent a recollir el vostre paquet; el termini per recollir-lo és de 15 dies. Un cop vençut el termini, el paquet serà enviat al nostre magatzem i us enviarem un correu electrònic per avisar-vos.

La botiga on-line Vialis no fa lliuraments en apartats postals. Per tant, faciliteu detalladament totes les dades necessàries per entregar-los a la vostra adreça d’enviament. Tenir la informació completa ens permetrà lliurar la vostra comanda a temps.

Tots els productes comprats des del lloc web es fan d’acord amb un contracte d’enviament. Això significa que el risc de pèrdua d’aquests productes recau sobre el nostre lliurament al portador. En el moment en què rebeu el segon correu que confirma la sortida de la comanda dels nostres magatzems, podeu consultar l’estat de la comanda a través del número de tracking/seguiment que us hem enviat, o bé podeu posar-vos en contacte amb el nostre departament d’Atenció al client: info.eshop@vialis.es. Tingueu en compte que durant els períodes excepcionalment assenyalats (com, per exemple, Nadal) o per inclemències del temps és recomanable esperar un dia més abans de fer cap consulta.

La nostra botiga on-line Vialis no podrà ser considerada responsable de l’incompliment del contracte subscrit en cas d’exhauriment d’existències o de no disponibilitat del producte, de força major, d’interrupció de l’activitat o vaga total o parcial, especialment, dels serveis postals i mitjans de transport o comunicacions, d’inundacions o incendi.

Si per motius de força major la comanda no pot ser lliurada, us retornarem l’import total de la compra.

Si es produeix un incompliment injustificat de més de 20 dies sobre la data de lliurament previst, com a clients podreu sol·licitar la revocació del contracte, la consegüent anul·lació de la comanda i la devolució de les quantitats lliurades. No es considerarà incompliment en els terminis de lliurament, si el retard se us imputa en qualitat de client, per la vostra pròpia voluntat o per la impossibilitat de localitzar-vos i contactar-vos per mitjà de les dades que ens heu facilitat.

 

 

5. Política de preus

 

Tijuana 96, SL es reserva el dret de modificació del preu dels productes i serveis oferts a través del lloc vialis.es o vialisbarcelona.com. Amb la finalitat de garantir al client la veracitat i seguretat en el preu dels productes, es tindran en compte els preus vigents en la publicitat coincident amb el moment de la formalització de la comanda.

 

Espanya i Andorra
El preu dels productes és en EUROS i inclou els impostos legals d’acord amb la legislació espanyola. En el resum final de compra es mostra el preu definitiu o total, i s’indica la quantitat corresponent al preu del producte determinat i la quantitat corresponent a l’impost sobre el valor afegit, si escau. Els preus exposats podran ser revisats i modificats en qualsevol moment per Tijuana 96, SL.

Per a les Canàries, Ceuta, Melilla i Andorra en el resum final de compra es mostrarà el preu corresponent al producte sense IVA, i sense càrrecs per drets de duana ni impostos d’importació.

 

La Resta de països

La tarifa internacional de preus és en Euros i exclou els impostos legals.

Els preus exposats podran ser revisats i modificats en qualsevol moment per Tijuana 96, SL.

 

 

6. Ports d’enviament

Espanya i Andorra

Les despeses d’enviament de mercaderies van a càrrec de Tijuana 96, SL en els destins pertanyents a l’Espanya peninsular, les Illes Balears i Andorra. Per a d’altres destins, el client pagarà part de les despeses d’enviament.

En el cas de devolució de la mercaderia, tal com s’indica en l’art. 44 de la Llei d’ordenació del comerç minorista, les despeses d’enviament aniran a càrrec del client.

 

La Resta de Països

Destí                                                              Càrrec per despes d'enviament

                     

Portugal                                                                        Gratuït  

 

Alemanya, Àustria, Bèlgica, França,

Holanda, Itàlia i Luxemburg                                             9,00€

 

Eslovènia, Estònia, Finlàndia,   

Gràcia, Irlanda i República Eslovaca                                 18,00€ 

 

En el cas de devolució de la mercaderia, tal com s’indica en l’art. 44 de la Llei d’ordenació del comerç minorista, les despeses d’enviament aniran a càrrec del client. 

7.Duanes

Per a enviaments a països subjectes a drets d’importació i impostos que s’apliquen una vegada el paquet arriba a la destinació especificada, i qualsevol càrrec addicional relatiu al despatx duaner, haurà de ser assumit pel client, en no tenir Tijuana 96, SL control sobre aquests càrrecs.

Les polítiques duaneres varien molt d’un país a un altre, per la qual cosa heu de posar-vos en contacte amb l’oficina local de Duanes per obtenir més informació. A més, tingueu en compte que en fer la comanda des de la pàgina web, se us considerarà l’importador del registre i haureu de complir totes les lleis i reglaments del país en el qual es rebin els productes.

 

 

8.Garantia dels productes

Els productes adquirits a la nostra botiga on-line mantenen les mateixes garanties que aquells que es compren a la resta de les nostres botigues i punts de venda. És a dir, una garantia de qualitat contra defectes de fabricació i de materials utilitzats en productes de la marca (això no és una garantia contra l’ús i el desgast) per un període de dos anys a partir de la data de compra (art. 9 de la Llei 23/2003 de garantia en la venda de béns de consum).

Davant qualsevol defecte de fabricació, es reconeix al client tant el dret a la substitució o reparació gratuïta del producte objecte del contracte, com ara la resolució del contracte, si fos el cas. Per fer efectiva la garantia, el client haurà de contactar amb Tijuana 96, SL per mitjà del correu electrònic: rma.eshop@vialis.es. Les despeses ocasionades per un estat defectuós seran a càrrec de Tijuana 96, SL. Tingueu en compte que aquesta garantia no cobreix les sabates amb l’ús i el desgast raonable, ni per petites imperfeccions en l’aparença.

** Per a més informació consulteu la pàgina de les nostres FAQ.

 

 

9. Comunicacions

Els signants d’aquest contracte, a l’efecte de possibles notificacions en relació amb el mateix, fixen com a domicili de Tijuana 96, SL el que s’indica en l’Avís legal  i com a domicili del client, el que ell mateix ha facilitat en el formulari de compra. De la mateixa manera, i davant de qualsevol incidència o incompliment en la compra-venda, els signants d’aquest contracte se sotmeten als tribunals de Barcelona.

 

 

10. Alteració del servei o modificació de les condicions

Tijuana 96, SL es reserva el dret a fer canvis a vialis.es i vialisbarcelona.com, en les polítiques i en aquests Termes i condicions de compra en qualsevol moment. L’ús que feu del lloc web i les vostres comandes estaran subjectes a les polítiques i els Termes i condicions de compra vigents en el moment que utilitzeu el lloc web o que ens feu comandes de productes, tret que es requereixi algun canvi per llei o per les autoritats del govern en les polítiques o les condicions (en aquest cas, s’aplicarà a les comandes que hàgiu fet prèviament). Si alguna de les disposicions d’aquests Termes i condicions de compra es considera invàlida, nul·la, o per qualsevol raó inaplicable, aquesta condició es considerarà separable i no afectarà la validesa i aplicabilitat de les condicions restants.