Política de privadesa

 

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL


En compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, TIJUANA 96 SL us informa que les dades i informació que ens faciliteu s’inclouran en un fitxer sota la responsabilitat de TIJUANA 96 SL i seran utilitzades únicament i exclusiva amb les finalitats següents:

a) Procedir a un adequat compliment i execució del contracte de compravenda dels productes que hàgiu adquirit o de qualsevol altre contracte entre tots dos.

b) Proporcionar-vos informació sobre els productes presentats a la web, així com de qualsevol altre producte comercialitzat per Tijuana 96, SL.

L’enviament de comunicacions comercials es podrà dur a terme per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent (com ara SMS), així com a través de trucades telefòniques.

c) Poder oferir-vos un servei i una atenció al client adequats.

 


En qualsevol moment, podreu exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició de les vostres dades personals enviant un correu electrònic a info@vialis.es o bé enviant una carta al departament d’Atenció al client de TIJUANA 96, SL, al Passatge Montserrat Isern 2-4, 1º4ª 08908-Hospitalet de Llobregat (Barcelona).